Vi i Villa är Sveriges mest lästa villatidning

Den oslagbara kombinationen av redaktionellt material av högsta klass, och annonser om just de ämnen som läsarna är intresserade av, gör Vi i Villa till både störst och mest relevant av Sveriges alla hustidningar. Tidningen är fullspäckad med experttips, läsvärda reportage, gör-det-själv-guider och läsarnas egna projekt.

2021 firade Vi i Villa 65 år och i en tidningsbransch som kämpar för sin överlevnad är vi stolta och glada över att stå starkare än någonsin. Som annonsör hos oss får du en oslagbar effekt med ett införande i Vi i Villa där du når våra 1,3 miljoner läsare.

Nedan hittar du fakta om Vi i Villa. Vill du ha mer information är du välkommen att kontakta sales@viivilla.se eller redaktionen@viivilla.se.

Vi i Villa är Sveriges mest lästa villatidning

Med sina 1,3 miljoner läsare är Vi Villa Sveriges mest lästa villatidning.
53 procent av Vi i Villas läsare är män och 47 procent är kvinnor.

Vi i Villa når Sveriges villahushåll 6 gånger under 2023

Men alla får inte exakt samma tidning. Tidningen är nämligen uppdelad i 23 olika regioner, det finns alltså möjlighet att dela upp dina kampanjer geografiskt enligt var aktuell målgrupp finns.

Viivilla.se är villatipsarnas samlingsplats på nätet

Här kan våra användare få tips om hur de ska ta sig an sina husutmaningar, fråga experter om råd och tar del av vårt gigantiska artikelarkiv. Varje vecka har vi cirka 180 000 unika besökare och våra nyhetsbrev har cirka 800 000 prenumeranter. Givetvis finns också Viivilla.se i mobiltelefonen och 2023 satsar vi på att utveckla vår sajt ytterligare och öka vår digitala närvaro med olika aktiviteter.
Till viivilla.se

Vi i Villa på Facebook

Vår Facebook-sida har över 20 000 följare och vi ökar hela tiden. Aktiviteten är hög och våra engagerade läsare är aktiva med inlägg och delningar.
Till facebooksidan

Vi i Villa på Instagram

Under @Viivilla_Sverige hittar läsarna trendspaningar, inspiration och massor av idéer.

Tidningsarkiv

Har du tappat bort din papperstidning? Eller bor du i lägenhet och inte får någon? Här hittar du de senaste numren av Vi i Villa!
Till tidningsarkivet

Annonsmaterial

Lämna annonsmaterial, få information om JobOptions, färgprofiler och annat som är bra att veta här.
Till Annonsmaterial

Utgivning och teman

Ta reda på hela årets utgivningsdagar samt få information om de olika teman som tidningen kommer att ha.
Till utgivning och teman