Det här är Bonnier Publications

Bonnier Publications AB ingår i Bonnier Publications-koncernen och är Nordens största utgivare av tidskrifter med fler än 50 titlar. I Sverige ger Bonnier Publications ut tidningen Vi i Villa samt har annonsförsäljningen för titlarna Aktiv Träning, Digitalfoto, Gör Det Själv, iForm, Illustrerad Vetenskap, Militärhistoria, PC Tidningen, Populärhistoria, Släkthistoria, samt Världens Historia.

Vi i Villa är Sveriges mest använda tipsare i villavardagen. Detta är vår vision och vårt fokus i det vi gör.

Vårt sätt är att vara FOLKLIGA, TILLGÄNGLIGA, KUNNIGA, GLÄDJESKAPANDE & SÄLJDRIVANDE.

Vi i Villa, som är gratisdistribuerad, når Sveriges villahushåll 6 gånger per år. Tidningen är uppdelad i 23 regioner, vilket innebär att du som annonsör kan dela upp dina kampanjer geografiskt där den aktuella målgruppen finns.

Viivilla.se är villatipsarnas självklara samlingsplats på nätet. Här kan våra läsare fråga experter om råd, ta del av vårt gigantiska arkiv och läsa om det senaste som rör husägarens vardag. Här deltar besökarna i tävlingar, blir inspirerade och spelar spel. Viivilla.se hade ca 13 miljoner besök under 2021 med ett snitt på ca 180 000 unika besökare i veckan.

Vårt nyhetsbrev har ca 800 000 prenumeranter som vi har möjlighet att segmentera på region, intressen m.m. Vi satsar hela tiden på att ytterligare öka vår digitala närvaro med olika aktiviteter.

Vår Facebook-sida har drygt 20 000 följare och vi ökar hela tiden. Aktiviteten är hög och våra engagerade besökare är aktiva med inlägg och delningar. Vi finns även på Instagram där vi har ca 7 500 följare.