Vi i Villas läsare

Kunnige Kurt – duktigaste grannen på gatan

Kompetent hemmafixare i övre medelåldern som har byggt och renoverat hemma i många år. Han är duktigaste grannen på gatan och kan det mesta. Han ger gärna en hjälpande hand eller lånar ut sina verktyg. I Vi i Villa och på Viivilla.se söker han kompetent expertis och djupgående information.

Fixar-Alex – gör det mesta hemma

Händig hemmafixare i yngre medelåldern som sätter en ära i att klara allt själv. I Vi i Villa och på Viivilla.se vill han/hon ha experttips och instruktioner till både små och stora projekt, alltifrån att bygga altan till att lägga nytt golv. 

Familjen Fredagsmys – renoveringsglada med tidsbrist

Nyblivna husägare med små barn och lite tid. Ofta är Familjen Fredagsmys mitt uppe i en renovering eller ombyggnad och jonglerar hantverkare och barnens läxor på sina få lediga timmar. En köpstark målgrupp som vill ha gatans maffigaste grill, nyaste robotgräsklipparen eller senaste soffan. I Vi i Villa och på Viivilla.se hittar Familjen Fredagsmys snabba gör det själv-instruktioner, inspiration och de senaste produktnyheterna.

Trädgårds-Clara – bloggar om sin egenodlade basilika

En yngre läsare med stort odlingsintresse. Hon har antingen en egen blogg eller är aktiv på sociala medier, fotar och instagrammar när hon skördar sin egenodlade basilika eller nyplockade morötter från landet. I Vi i Villa får hon tips på hur hon bygger en egen drivbänk eller idéer på nya kryddor att odla.

Odlarmormor – Älskar pioner och rosor

Just trädgården är anledningen till att Odlarmormor älskar att bo i villa. Trädgårdsskötsel är ett stort intresse och hon sitter gärna ute i sitt uterum eller på altanen och njuter av växtligheten på tomten. Hon är klassiskt i sin smak och rosor, pioner och pelargoner tillhör favoritblommorna. Vi i Villa ger henne tips från trädgårdsmästare och råd hur hon ska sköta sin trädgård på bästa sätt, året runt.